onsdag 23 juli 2008

Då är vi inne i Projekt Lister, det omfattar alltså alla möjliga sorters lister - golvlister, fönsterlister, taklister, trekantslister, hörnlister, skåpsocklar....ja ni hör . Och alla ska de målas vita.
Och inte bara EN gång utan helst 3.

På måndag är det arbete igen, ojoj vad dessa veckor har gått fort, men helt perfekta!

Ha en trevlig helg, så här i slutet av Juli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Män-gud-a-ra-va-himla-fint! Hoppas få hänka med syster yster Lena dit någon dag och se Paradiset IRL som kidsen säger...(In Real Life..)
Jag har släktingar i Cloquet i Minnesota som jag mejlar till men aldrig har träffat. Blir lite sugen på att göra det efter att ha läst om er kommande resa...
Kramar från Kina

Anonym sa...

Hej!
Vilken fin stuga ni bygger!!!
Hittade er hemsida i byggahus forumet, så då tänkte jag passa på att ställa dig en fråga... Vi ska bygga en stuga i ungefär samma storlek som eran och är lite kluvna till vad vi ska ha för grund. Tog för givet att man behövde plintar till en så stor stuga men ni använde lecablock, står hela konstruktionen löst på dem? och i så fall inga sättningar? stugan ska byggas utanför borås, vilket i och för sig inte är lika kallt över vintern som uppe hos er ( lustigt sammanträffande att min sambo som nu ska flytta ner till Borås är från Hudiksvall :))
Jätte tacksam för svar!
mvh
Madeleine

Eva sa...

Hejsan Kina
Ja, ni är jättevälkommen ut till stugan. Det är (eller iallfall blir :) paradiset !!

Kramiz Eva
**************************
Hej Madeleine!
Det gick toppen att bygga med lecablock för oss, det är bara sand i grunden och den har inte satt sig något alls. Vi funderar på en liten mindre gäststuga nästa år, det blir lecastenar då oxå!
(Va kul att du får ner en Hudik-kille till Borås, Hudiksvall är inte stort, kanske någon man känner :)
Ha en bra sommar!! // Eva